Hiukset/some/televisio

25.04.2017 - 23:14 / Elina.
4 vastausta - “Hiukset/some/televisio”

 1. Nääppis Kirjoittaa:

  Noita Insta-tilejä taitaa olla piilotettuna kanssa sen takia, ettei perheenjäsenet tai muut irl-kyylääjät pääse nuuskimaan?

 2. Elina Kirjoittaa:

  Juu, varmasti on monia syitä, mutta en ryhdy tuputtamaan itseäni ’:/

 3. surkea Kirjoittaa:

  Oma priva-ig on priva just koska mulla oli saaaatoja täystuntemattomia seuraajia ja alko ahistaa ku ei tuntenu niitä, ni siirryin privaksi ja poistelin listalta jokasen joka ei oo koskaan ees puhunu mulle :–D ny uskaltaa postailla jotenki paremmin mielin kaikkea turhaa sinne. mut tein kyl julkisen ign iha vaa taiteelle koska jotku kai seuras priva-igtä olettaen että postaan sinne piirroksii!

 4. Elina Kirjoittaa:

  Surkea: Jep, tällaista ajattelin monella olevan syynä enkä yhtään ihmettele. Ite en oikeastaan postaile useimmiten instaan mitään kovin henkilökohtaista vaan enemmän esteettisiä juttuja, joten ei haittaa yhtään vaikka ne on kaikkien nähtävillä. Jos haluisin laittaa sinne jotain henkilökohtaisempaa niin pitäisin sitä varmasti privana.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta