Päivän asu 1/2016

7.02.2016 - 20:15 / Elina.


päivänasu_6.7.

Kävin ostoksilla ja katsomassa The Revenantin.

Kategoria: Tyyli.
Tagit:6 vastausta - “Päivän asu 1/2016”

 1. S Kirjoittaa:

  Et haluaisi tehdä päivitystä, jossa arviot Revenantin? Ois kiva tietää mitä tykkäsit. (Ite näin unta pentujaan puolustavasta karhuemosta päivän kuluttua.)

 2. Elina Kirjoittaa:

  En tiedä onko mulla siitä loppujen lopuksi niin paljon sanottavaa että haluaisin tehdä siitä arvostelun. Tai ehkä pikemminkin mä en ole tarpeeksi innoissani siitä (tai vaihtoehtoisesti se ei ärsytä mua tarpeeksi), eikä se esitä esim. mitään mielenkiintoista moraalista kysymystä jota voisi pohtia. The Revenant oli ihan jees, mutta mulle se jäi hypetyksen takia vähän pettymykseksi. Itse koin että karhuhyökkäys ei ollut edes niin kauhea kun olin kerinnyt kuvitella omassa päässäni (plus olen aika paatunut katsoja :D). Ja mun mielestä Leon kärsimykset meni sen verran yli, että uskottavuus kärsi ja mä en voinut ottaa tapahtumia tietyn pisteen jälkeen täysin vakavasti.

  Tää kuullostaa ehkä siltä, että lyttään The Revenantin, mut ei se huono ollut. Siltä vaan puuttui musta Iñárritun viimeksi ohjaaman Birdmanin eheys elokuvana.

 3. S Kirjoittaa:

  Haa! Olin ite aika samoilla linjoilla. Ei huono, mutta liian pitkä ja liian paljon erilaisia kohtauksia joissa

  SPOILER

  päähenkilö ei kuollut

  / SPOILER.

  Luulin itse että karhuhyökkäys ois joku loppuvaiheen kliimaksi mutta se olikin vasta alkua kaikelle…

  Kauniita maisemia oli kyllä.

  Entäs uusi Star Wars? 😉

 4. Elina Kirjoittaa:

  Kauniita maisemia The Revenantissa tosiaan riitti. Osittain siksi houkutuinkin sitä katsomaan kun luin, että se oli kuvattu kokonaan (kai?) luonnonvalossa.

  Star Warsin mä olen kerinnytkin jo arvostella:
  http://hologramofoni.sarjakuvablogit.com/2016/01/08/the-force-awakens/

 5. S Kirjoittaa:

  Oh, hienoa! Olen ollut huolimaton lukija (tai oikeastaan kun ajattelen taisin jättää tuon lukematta kunnes olen itse nähnyt leffan).

 6. Elina Kirjoittaa:

  Hyvä että tuli sitten puheeksi!

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta