The Force Awakens

8.01.2016 - 17:38 / Elina.


 

Arvostelu saattaa sisältää pieniä spoilereita. Lähestykää varoen!

SWTFA_1

SWTFA_2

SWTFA_3

SWTFA_4

SWTFA_5

SWTFA_6

SWTFA_7

SWTFA_8

SWTFA_9

.

.

.

.

.

.

.

SWTFA_10

Mulla on tästä aiheesta paljon muitakin mietteitä, mutta yritin pitää tän melko suppeana, että kokonaisuus pysyisi jotenkin hallinnassa 🙂

 

Kategoria: Elokuva-arvostelu, Elokuvat.
Tagit: , , , , , , ,6 vastausta - “The Force Awakens”

 1. vaiva Kirjoittaa:

  Jess jes lisää lisää!

 2. Elina Kirjoittaa:

  No katotaan nyt saanko mitään aikaan 😀

 3. Annika Kirjoittaa:

  Haluaisin kommentoida jotenkin fiksusti, mutta näin aamusta en saa aikaiseksi. Eli tiivistettynä: tykkäsin kovin tästä merkinnästä ja allekirjoittaisin suurimman osan näistä Force Awakens-mielipiteistäsi. Loisteputki-pätkä tän merkinnän lopussa kruunasi kaiken :’D Mulle jäi Kylosta vähän koominen ruikuttava nörttipoika-fiilis, mutta ehkä se tosiaan vielä kehittyy hahmona seuraavissa osissa. Pitänee käydä katsomassa leffa ehkä vielä toiseen otteeseen teatterissa, koska ensi-ilta meni sellaisessa innostuskännissä, etten varmaan osannut arvioida elokuvaa kovin objektiivisesti.

 4. Elina Kirjoittaa:

  Kylo oli kyllä kova ruikuttaja, sitä en kiellä. Mä vaan jotenkin olen taipuvainen antamaan sen anteeksi koska se on muuten mielenkiintoinen. Ja ehkä vähän tykkäsinkin siitä kiukuttelusta jotenkin perverssisti 😀

  Mut hahmonkehityksen suunta selviää vuonna 2017. Saa nähdä olenko oikeassa.

 5. Elleniu Kirjoittaa:

  Hetkinen! Eikös muuten Episode III:ssa yksi käsky 66:lla joukkoteurastetuista jedi-ritareista ollut semisti sinivihertävä, lonkeropäinen _nainen_? Joskaan hänellä ei ko. kohtauksessa tainnut olla kuitenkaan valosapelia kourassa, mutta kohtaus antoi ymmärtää, että jedihän se siinä. Eli tarkalleen ottaen Rey ei näin ollen ois Star Warssien eka naisjedi, mutta mahdollisesti eka näkyvästi valomiekkaa heilutellut anyway.

  Yleensä en viilaa pilkkua, mutta merkintä oli mainio ja ilmeisesti onnistui pulpauttamaan tämän yksityiskohdan mielen sopukoista bussin jumittaessa hangessa.

 6. Elina Kirjoittaa:

  Saatat olla oikeassa, en osaa sanoa yhtään. En ole nähnyt prequeleista kuin pätkiä telkkarista (oli pakko vaihtaa kanavaa vähän väliä. En tykännyt. Ne on kuolleita mulle :/). Reytä on ainakin netissä markkinoitu ensimmäisenä naisjedinä ja mä olen tämän ostanut. Enkä ole tähän asti kuullut muuta.

  Mut mielenkiintoista! En kyl silti aio kattoa prequeleja koska ei. Ehkä jos mut kutsutaan johonkin Star Wars-maratoniin johon kuuluu juomapeli.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta