Kevennetty elämä

17.07.2015 - 16:26 / Elina.


projektinlopetus_1

projektinlopetus_2projektinlopetus_3

projektinlopetus_4

projektinlopetus_5

Tietenkin myös tuotteiden eettisyys ja ekologisuus on hyvä ottaa huomioon, jos pystyy. On tosin yhä hankalampaa löytää tavaraa jota ei olisi tehty halpatuotantomaassa. Jumalauta, nykyään iso osa Arabian, Iittalan ja Marimekon astioistakin tehdään Thaimaassa tai Indonesiassa! Muumimuki? Thaimaassa. Taika-astiat? Thaimaassa.

Välillä tää vetää vähän mielen synkäksi, mutta mulle on ihan riittävää että ostaa tavaroita harkiten, panostaa laatuun ja ostaa vähemmän.

projektinlopetus_6

*Ellei kyse ole nimenomaan minimalistisesta tyylistä mikä on asia erikseen.

projektinlopetus_7

 

projektiloppu_8

projektiloppu_9

 

Kategoria: Koti, Pohdiskelu, Yleinen.
Tagit: , ,5 vastausta - “Kevennetty elämä”

 1. Viuh Kirjoittaa:

  Amen! Itsellänikin on vähän samanlainen projekti (elämäntapamuutos) menossa, eli mukava lukea ajatuksiasi aiheesta.

 2. Elina Kirjoittaa:

  Kiva kuulla! Mua melkein harmittaa että mun projekti on lopussa koska se on ollut niin mielenkiintoinen ja opettava. Onnea projektiin!

 3. Seija Kirjoittaa:

  Erittäin hyvä aihe tänä tavaran ja markkinamiesten kyllästämänä aikana. Elämykset ovat myös minun mielestäni tärkeämpiä kuin tavaran omistaminen.

 4. Enni Kirjoittaa:

  Mmulle tuli vastaavanlainen valaistuminen tavaranpaljouteen kun mun asuntoon oli kesälomanloman aikana ilmaantunut vyöturkiskuoriaisen toukkia (syövät tekstiilipölyä,kuolleita huönteisiä ja luonnonkuituja).Koko asunto piti siis pyöräyttää ympäri ja sitä tavaraahan jumalauta löytyi!Mulla oli yhdessäkin vaatekaapissa monta säkkiä vaatteita jotka on ollu lähdössä pois jo kauan,mutta ei oo saanu aikaseksi.Mut onneksi huomasin myös tarpeettomia huonekaluja jotka lähtee nyt vaatepussien ja laukkujen mukana kierrätyskeskuksen noito autoon..

  Se hyväpuoli nuissa ötöissä oli että sain suursiivottua koko huushollin ja nyt kun huonekaluja ja tavaraa on vähempi on siivoaminenkin paljon mukavampaa (ja ötöjen poissa pitämiseksi myös motivaatio siisteyteen on parantunut).

 5. Elina Kirjoittaa:

  Enni: Mullakin on ollut turkiskuoriaisia aikasemmassa asunnossa. Niiden havaitsemisen jälkeen en enää ole jättänyt mitään lojumaan lattialle, joten se hyöty niistä oli. Kauheita olentoja 🙁

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta