Huhtikuinen väliaikatiedotus

13.04.2015 - 11:39 / Elina.


kuulumisia huhtikuu_1kuulumisia huhtikuu_2

Edit: Siis olen kattOnut X-Filesiä 😀kuulumisia huhtikuu_3 kuulumisia huhtikuu_4AINIIN! Muistatteko Ernest-vampyyrin? Olin ihan unohtanut sen!

 

Kategoria: Yleinen.
Tagit: ,3 vastausta - “Huhtikuinen väliaikatiedotus”

 1. Nina Kirjoittaa:

  jee, mäki ostin just uudet rillit, en malta oottaa et saan ne.

 2. Pege Kirjoittaa:

  Itelle koululiikunta ei ollut mikään lopullinen turn off. Lähinnä kerta toisensa jälkeen samojen lajien tahkoaminen kyllästytti. Sähly, sisäfutis, koripallo, pesäpallo jne. Ne ”omat” lajit mitä on tullut harrastettua pidemmän aikaa ovat rullaluistelu, uinti ja frisbeegolf. Rullaluistelun aloitin joskus ihan sen takia, että oma kunto ei ollut kovin kaksinen ja siihen piti saada muutos. Tämän vuoden luistelukausi tuli aloitettua 18.4.

 3. Elina Kirjoittaa:

  Aah! Sori kun on kestänyt vastata kommentteihin! En ole kirjautunut sarjisblogeihin pitkään aikaan ja ajatukset on ollut ihan muualla.

  Nina: Mulla kävikin niin, että optikkoliikkeessä oli jotain sotkua ja tilaus katosi eikä ne tiedä edes mitä tilasin, joten mun pitäis mennä sinne hoitamaan asia uudestaan :’B

  Pege: Mulle koululiikunnassa oli lähinnä vaan se että se oli pakollista. Sählystä mä itseasiassa tykkäsin ja olin siinä niin hyvä että mua pyydettiin yläasteella koulun joukkueeseen. En mennyt 😀
  Frisbeegolfia(golffia?) en ole ikinä kokeillut, mutta tavallisesta tykkään paljonkin (silmälasi-jutusta huolimatta).

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta