Joulun paluu

21.03.2015 - 21:34 / Elina.


2015_12_12015_12_2

Tähän väliin on hyvä tiedottaa että mulla oli vielä pari kuukautta sitten 5 lasia enemmän :’ D2015_12_3 2015_12_4 2015_12_5 2015_12_6

 

Kategoria: Koti, Pohdiskelu.
Tagit: ,2 vastausta - “Joulun paluu”

  1. gök Kirjoittaa:

    Joulukoristeet on kyl ongelma tämmösille simppeliyttä rakastaville, ja turhaa rojua karttaville. Onneks jouluvalot (yksiväriset, siniset) on läpi vuoden hienot tossa punkan vieressä, ja joulun lähestyessä haen ainoastaan havupuun oksia tunnelmaa luomaan. 😀 Kynttilöitäki on ympäri vuoden. Ainut ns. kausikoriste minkä omistan taitaa olla lumihiutaleet mitkä pistän ikkunaan. Heh!

    Näitä siu päivityksiä on niin antoisaa lukea, aah. Toivottavasti minimalismi toteutuu muualla vähän nohevammin, jos se ei astioihin ihan vielä yllä! 😀

  2. Elina Kirjoittaa:

    Jouluvalot, kuusenoksat ja kynttilät onneksi oikein hyvin riittävät joulutunnelman luomiseen!

    Kiva kuulla! Minimalismi toteutuu onneksi muualla vähän paremmin 😀 Kävin taas eilen läpi säilytyslaatikoissa olevia tavaroita ja pystyin luopumaan uudesta satsista tavaroita joista ei viime kierroksella vielä kyennyt eroamaan. Ah, on tää niin terapeuttista touhua. Harmittaa vain ettei tajunnut alkaa dokumentoimaan muutosta ennen ja jälkeen kuvilla.

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta