13.2.2015

14.02.2015 - 17:33 / Elina.


2015_8_12015_8_22015_8_32015_8_4Ai niin! Lisäsin kotiesittely-postaukseen ruudun jonka olin unohtanut kokonaan ladata nettiin.

 

Kategoria: Elokuvat, Päiväni.
Tagit: , ,4 vastausta - “13.2.2015”

 1. Lotta Kirjoittaa:

  Näitä sun päivityksiä on aina niin kiva lukea, elämän pieniä asioita…ja ne ilmeet tietty :). Ja noi kaks vikaa ruutua, tiedän niin tunteen.

 2. Pege Kirjoittaa:

  Hurjia on lukemat, että yhtä työpaikkaa on hakenut 1700 muuta hakijaa. Omalla kohdalla on puhuttu korkeintaan sellaisesta 100-120 hakijasta. Ja ite oon ollut niiden onnekkaiden joukossa, jotka on päässy haastatteluun. Tosin joukossa on ollut aina joku parempi joka on paikan vienyt. Itellä on kylläkin vakituinen työpaikka, mutta eteenpäin mieli tekee.

 3. Elina Kirjoittaa:

  Lotta: Kiitos!
  Kaks vikaa ruutua: niissä ehkä osin tiivistyy 2010-luvun nuorten aikuisten sukupolvikokemus :’)

  Pege: Tää ei ole edes eka kerta kun on tullut ilmoitus yli tuhannesta hakijasta, mutta isoin luku tähän mennessä. Se oli sentään jokseenkin mielenkiintoinen työpaikka, joten uumoilinkin että hakijoita olisi paljon, mutta kyllähän noi luvut vähän syö.

 4. Pege Kirjoittaa:

  Auts. Tuollainen viesti tosiaan vetää maton jalkojen alta. Viimeinen kuva jotenkin kiteytti koko asian. Tosin kiinnostavaan paikkaan on aina sen mukaisesti hakijoitakin.
  Mitä tullut kuultua, niin ihan ns. hanttihommiin on pahimmillaan niin paljon hakijoita, että haastatella voidaan hyvin pieni osa. Jos se paikka laittaisi paikan hakuun, missä itse olen töissä, niin hakijoita varmasti piisaisi. Vaan, kun ei laita, tarvetta kylläkin olisi. On rekrykielto päällä. Syitä on kaksi. 1. Pitää säästää 2. Oli yt-neuvottelut

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta