What’s In My Bag?

7.02.2015 - 17:48 / Elina.


Mä olen nyt viime aikoina ollut obsessoitunut tavaran järjestelystä ja tavarasta eroon pääsemisessä, joten jatketaan tavara-linjalla : D

Sitä paitsi tykkään hirmuisesti What’s in My Bag-memestä jos sitä nyt voi memeksi sanoa.

2015_7_12015_7_2Tää näyttää ehkä isommalta määrältä tässä kun mitä se oikeasti on, mutta musta tässä on kaikki tarvittava jos haluaa olla hyvinvarustautunut. Lompakon voisin tosin vaihtaa pienempään koska ei mua kiinnosta enää raahata miljoonaa kantiskorttia ja käteistäkään ei ole enää melkein koskaan.

Mä lähden kyllä silloin tällöin kotoa mukanani vain huulirasva, kännykkä, avaimet ja pankkikortti, eikä silloin ole mitään katastrofia tapahtunut, mutta tykkään olla valmistautunut kaikkeen.Yhteen aikaan kannoin mukanani myös linkkaria siltä varalta että pitää korjata jotain. Ja kyllä mä sillä yhden ruuvin kerran kiristin.

Kategoria: Yleinen.
Tagit:11 vastausta - “What’s In My Bag?”

 1. Skjere Kirjoittaa:

  HAH oonkohan ihan kauhea kyylä, kun tykkään tietää mitä ihmiset kanniskelee mukanaan? Yllätyn muuten kans aina siitä, mitä kaikkea tarpeellista ja randomia ihmisten, erityisesti naisten (ihan yleistämättä :D) laukuista löytyy. Kaveri kuljetteli kerran mukanaan ikeasta ostamaansa soppakauhaa, kun ei ikinä muistanut sitä siirtää muualle. Tekisipä mieleni matkia ja tehdä tämä meme myöskin…

 2. Elina Kirjoittaa:

  Se on tosi kiehtovaa! Joskus meen jopa Youtubeen tai Pinterestiin katsomaan tuntemattomien ihmisten laukkujen sisältöjä. Ne on niin jänniä vaikka en oikeastaan tiedä miksi 😀
  Mulla ei taida ikinä olla mitään kovin outoa koska kaikki mun laukussa on siellä syystä. Tai no, kannoin mä yhteen aikaan mukanani pientä lasista silmämunaa joten olen hiljaa.

 3. Elina Kirjoittaa:

  Ainiin, tee ihmeessä! Näitä on silloin tällöin näkynytkin sarjakuvablogeissa. Ainakin Monnin luolassa muistan nähneeni.

 4. Pege Kirjoittaa:

  Itellä ei hirveesti tavaraa kulje mukana. Aamulla, kun lähtee töihin, niin housun vasempaan taskuun auton avaimet ja työpaikan avaimet. Kaulassa työpaikan kulkukortti. Housun oikeaan taskuun lompakko ja avainketju. Pusakan rintataskussa oma kännykkä. Takin vasemmassa taskussa työkänny. Samassa taskussa on lisäksi MP3-soitin. MP3-soitin on sit ajon aikana kytketty auton radioon. Siinäpä ne mun tavarat onkin.

 5. Elina Kirjoittaa:

  Mä en luota taskuihin jos niissä ei ole vetoketjua, koska mä olen olen vähän neuroottinen tavaroiden hukkaamisen suhteen. Vaatteissa myös aika harvoin tuntuu olevan hyviä taskuja jotka ois vetoketjullisia tai edes tarpeeksi syviä.
  Täytyy myöntää että osa mun farkuista on myös niin tiukkoja etten saa tungettua taskuun edes huulirasvaa, mikä on jo aika naurettavaa : D

 6. Gök Kirjoittaa:

  Joo näit laukkumemejä on niin mielenkiintoista kattella! Ne on kanssa hauskoja mihin listataan vaikka asioita mitä ottaa lomareissulle mukaan tai että mitä kahmii tuliaisiksi 😀 Tämmösenhä voisin ittekkii raapustella, kun kertsi on laukunpohja aina täynnä ties mitä vesipulloja, kissanruokaa, laastareita ja kavereilta saatuja sipuleita.

 7. Elina Kirjoittaa:

  Tee säkin tälläinen! Mua ainakin kiinnostaa aina 😀 Hyvä kun muistutit noista lomareissulistoista, voisin sellaisenkin tehdä jos olisi minnekkään menossa (eli jos olisi rahaa). Pitää tehdä sit ens kerralla. Ah, mä vielä rakastan pakkaamista ja pakkaamis-hifistelyä!

 8. kalapenaali Kirjoittaa:

  Hei! Teetkö näitä päiviksiä käsin vai koneella?

 9. Elina Kirjoittaa:

  Mä teen nykyään melkein aina viivapiirrustuksen lyijytäytekynällä. Jos on jotain väriä mukana niin se on koneella lisätty 🙂

 10. kalapenaali Kirjoittaa:

  Woah miten saat tosta mustasta noin skarpin näköistä. Olisin veikannut, että sulla on käytössä jokin jännä lyijärinkaltainen photaribrush käytössä 😀

 11. Elina Kirjoittaa:

  En tiiä, ehkä se johtuu siitä että lyijytäytekynän lyijy on niin ohut ja tasapaksu? Ja tietenkin fotarissa väännän kontrastit kaakkoon myös kun muokkaan sarjiksia julkaisukuntoon 😀

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus
Seuraa muualla:

Arkistot

Linkit

Kategoriat

Tagit

WordPress kotisivut

Meta